Nerūsējošā tērauda pannu izmantošana — bieži uzdotie jautājumi
Nerūsējošā tērauda pannu izmantošana — bieži uzdotie jautājumi
Kāpēc izvēlēties All Steel sērijas izstrādājumus?
- All Steel sērija ir augstas kvalitātes virtuves trauku klāsts lietošanai ikdienā. Ja izvēlaties gatavot ar nerūsējoša tērauda pannām un esat iecienījis pretpiedeguma īpašības, All Steel sērija ir jums paredzētais virtuves piederumu klāsts.
- All Steel sērijas pannas var izmantot gatavošanai lielā temperatūrā, ja salīdzina ar vairumu tirdzniecībā pieejamo PTFE (politetrafluoretilēna) pārklājuma pannu. All Steel sērijas nerūsējošā tērauda pannas ir arī drošas un viegli lietojamas un kopjamas.
Kas ir Ceratec pārklājums un kā tas darbojas?
- Ceratec keramiskais pārklājums nesatur ne gramu plastmasas un nodrošina izcilas pretpiedeguma īpašības.
- Īpaši lieliski piemērots gaļas cepšanai un apbrūnināšanai.
- Lai gan Ceratec pārklājums var nodilt ātrāk nekā vairums PTFE (politetrafluoretilēna) pārklājumu, All Steel sērijas nerūsējošā tērauda pannu var droši izmantot pat tad, ja tā ir zaudējusi daļu pretpiedeguma īpašību
Kā lietot nerūsējošā tērauda cepampannu bez pārklājuma?
- Pirms katras lietošanas reizes pilnībā iesmērējiet cepampannu bez pārklājuma, bet tas ir jādara tikai pēc pannas uzkarsēšanas.
- Pievienojiet pannai cepamo eļļu vai sviestu bagātīgā daudzumā. Uzgaidiet, kamēr sviests sāk putoties, un pēc tam samaziniet karstumu.
- Jebkura cepampanna bez pārklājuma ir lieliski piemērota pārtikas produktu apbrūnināšanai lielā temperatūrā, piešķirot pārtikas produktam kraukšķīgu garozu. Noteikti nepārcentieties — samazināta temperatūra neļauj pārtikas produktam piedegt.
- Turklāt nerūsējošā tērauda cepampanna bez pārklājuma apbrūnina pārtikas produktus zemā temperatūrā efektīvāk; tas ietaupa enerģiju.
- Nerūsējošā tērauda cepampannu bez pārklājuma var izmantot arī daudziem citiem gatavošanas veidiem. Tas ietver gatavošanu ar liesmu, cepšanu ar maisīšanu un dažādu mērču pagatavošanu.
- Pannas rokturis var uzkarst. Gatavojot ar cepampannu bez pārklājuma, turiet tuvumā krāsns cimdu pāri vai katlu turētājus, lai pasargātu rokas.
- Pirms mazgāšanas ļaujiet pannai atdzist.
- Pannu var arī izmantot gatavošanai cepeškrāsnī līdz 270 °C.
- Šīs pannas ir piemērotas visu veidu plīts virsmām, tostarp indukcijas plīts virsmām.
Papildu padoms: ar olbaltumvielām bagātiem pārtikas produktiem, piemēram, tofu (sojas sieram), baltajai zivij vai olām, ir īpaša tieksme piedegt pie cepampannas bez pārklājuma, tāpēc vienmēr izmantojiet pietiekamu daudzumu cepamās eļļas vai sviesta. Tāpat centieties pāragri nemaisīt un neapvērst pārtikas produktus. Tas it īpaši attiecas uz vistas fileju.
Kāpēc izvēlēties All Steel Pure sērijas izstrādājumus?
- All Steel Pure sērijas pannas ir lieliski piemērotas tiem, kuri meklē izturīgus un ilgi kalpojošus virtuves traukus. Cepampanna bez pārklājuma var kalpot mūžīgi, ja to pienācīgi kopj un uztur.
- All Steel Pure sērijas pannas ir piemērotas daudziem dažādiem gatavošanas veidiem — no apbrūnināšanas un gatavošanas ar liesmu līdz cepšanai ar maisīšanu. Tā kā All Steel Pure sērijas pannas var izmantot augstā temperatūrā, tās ir ļoti izturīgas.
- Cepampanna bez pārklājuma ir arī lieliski piemērota mērču pagatavošanai un ideāla, piemēram, tomātu mērces pagatavošanai. Tomēr mēs neiesakām izmantot All Steel Pure sērijas pannas pienam vai krēmveida mērcēm, jo tiem ir tieksme piedegt.
Kāpēc nerūsējošais tērauds ir ilgtspējīgs materiāls?
- All Steel Pure sērijas pannas ir izgatavotas no augstvērtīga 18/10 nerūsējošā tērauda; to trīsslāņu struktūra un biezā alumīnija pamatne padara pannas energoefektīvākas.
- Nerūsējošo tēraudu var pārstrādāt neskaitāmas reizes. Mūsu cepampannas ar pārklājumu un bez tā ir izgatavotas no 90% pārstrādājama augstvērtīga nerūsējošā tērauda.
- Pateicoties nerūsējošā tērauda izturībai, tas pagarina virtuves trauku kalpošanas laiku
Vai cepampannai bez pārklājuma ir jālieto cepamā eļļa vai sviests?
- Optimālu rezultātu sasniegšanai mēs iesakām cepampannai bez pārklājuma lietot bagātīgu daudzumu eļļas vai sviesta. Mūsu All Steel Pure sērijas pannām ir unikāla raksta gravējums, kas vienmērīgi izkliedē cepamo eļļu vai sviestu. Ar šīm pannām gatavošana ir vieglāka un patīkamāka!
Kā pareizi uzkarsēt nerūsējošā tērauda pannu bez pārklājuma?
- Vispirms ļaujiet nerūsējošā tērauda pannai bez pārklājuma kādu brīdi uzkarst. Pievienojot eļļu vai sviestu pienācīgi neuzkarsētai vai pārkarsētai pannai, pārtikas produkti piedegs pie pannas.
- Padoms, kā pārliecināties, ka panna ir pietiekami uzkarsēta: uzpiliniet uz pannas dažus pilienus ūdens. Kad ūdens ir novārījies, pievienojiet vēl dažus pilienus. Temperatūra ir perfekta, ja ūdens pilieni veido bumbiņas, kas pārvietojas pa pannu pirms izgarošanas. Tikai pēc tam saslaukiet lieko ūdeni un pievienojiet cepamo eļļu.